Vers Vlees

Ben je op zoek naar kwalitatief vlees (Steak, Kippefilet, Brochetten, BBQ-paketten, ...) dan hoef je niet verder te zoeken!
Ons vers vlees assortiment is zo groot dat we opteren om deze prijslijst afzonderlijk op de site te vermelden.

Slechts enkele producten uit deze lijst kunnen via de webshop besteld worden. De andere kan U eenvoudigweg bestellen door een mail te sturen naar bestelling@horeca-messiaen.be. 

In DEZE bijlage kan U de prijzen terugvinden, samen met de verpakkingen en artkelcodes.
(nota: vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Heb je meer vragen of zoek je iets exclusiefs, laat het ons weten.

PS.: ken je het Txo Gi Txu vlees al? Neen! Laat je verrassen door dit uitzonderlijk gerijpt vlees. 
Let op: de bereidingswijze is belangrijk bij dit product. 

''

OfficieŽl verdeler

Wij zijn officiëel verdeler en lid van de groep BESTFRIT.”

''

Folder

Bekijk onze nieuwste folder hier!

Folder

Polidori

Folder
 
Nieuwsbrief
Verzending

Dagelijks wordt er geleverd te Gent en in de regio Opwijk (uitgezonderd op maandag). Driemaal per week leveren wij in centrum Brussel. In Oost-Vlaanderen, Regio Aalter/Brugge en Regio Kortrijk hebben wij een wekelijkse besteldienst. Het minimale bedrag voor een levering bedraagt 100,00 euro excl. BTW, indien dit bedrag niet wordt bereikt rekenen wij een extra transportkost van 10,00 euro. Indien wij niet leveren in u regio, kan u steeds een bestelling plaatsen die wij dan verzenden met de post. Hierbij maakt het niet uit of u 100,00 euro of meer bestelt, er wordt steeds een extra verzendkost van ongeveer 10,00 euro gerekend. Houd er wel rekening mee dat wij geen diepvriesgoederen kunnen verzenden op deze manier. Ook de grootte van uw pakket is belangrijk, meer dan 10kg kunnen wij niet verzenden. De verzending van uw bestelling gebeurt pas nadat wij uw overschrijving hebben ontvangen op onze rekening. Voor afhalingen kan U dagelijks terecht op ons kantoor.